Moggi Maine Coon kissat

Etusivu » Kittens – Pentuja

Kittens – Pentuja

Good health, lovely and active temper, strength and beauty are things I want too see in Moggi cats. We also are interested in keeping complete inbreeding numbers in control.  

Terveys, hyvä luonne, vahva rakenne ja se Maine Coon olemus sekä ulkonäkö ovat asioita, joita haluan nähdä kasvattamissani kissoissa. Tarkkailen myös sukusiitosprosentteja, kun mietimme yhdistelmiä. Pennut luovutetaan aikaisintaan 12 viikon iässä eläinlääkärin tarkastamina.

We have kittens, born 2.7.2019 and 29.7.2019.  Meillä on pentuja.

 

Muskotti-soturit syntyivät 2.7.2019,  3x ruskeatabby/valkea uros

Nämä villikot ovat emonsa lellikit ja silmäterät. He kasvavat sijoituskodissa Saaran luona Viccan emon tiukassa, mutta rakastavassa valvonnassa. Isä Pastillikin on lempeä ja erittäin rauhallinen kolli.

Diaesityksen kuvissa ikää 4 viikkoa. Ihanan tömäkät paksujalat kasvavat vauhdilla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kuvissa alapuolella ikää kolme viikkoa.

Parents/Vanhemmat

”Viccan” IC FI* Moggi Ginger Ale a Jakta Est + ”Pastilli” GIC FI* ZiBaZoon Dominus Maximus Pedigree

Viccan IMG_3397

 

Nomparellit saapuivat 29.7.2019.

Yksi omista suosikkitytöistäni teki yhdeksän suloista pienokaista suureksi yllätyksekseni. Näissäkin pennuissa oli raameja jo heti syntyessään. Kookkaat vanhemmat antavat luvan toivoa kokoa ipanoille, myös heidän vartuttuaan. Molemmat vanhemmat ovat ihanaluonteisia ja rohkeita, näyttelykokemukset heidän kanssa ovat upeita.

Urokset: punatiikeri(tai täplikäs)/valkea, cremetiikeri(tai täplikäs)/valkea, 2 x ruskeatiikeri(tai täplikäs)/valkea ja ruskeatabby/valkea

Naaraat: punatiikeri(tai täplikäs)/valkea; 2 x (ruskea)kilpikonnatabby/ valkea ja sinikilpikonnatabby/valkea

IMG_1807

Just born

Jamppa ja kahden ja puolen päivän vanhat

Age 2,5 day

Parents/ Vanhemmat

”Jamppa” CH FI*Moggi Jam Balaya + ”Antti” GIC Battle Creeks Allegro DVM Pedigree

 

 

Suunnitelmia Plans

***********************************************************************************

Emme luovuta pentuja koteihin, joissa kissat päästetään vapaana ulkoilemaan. Emme myöskään luovuta pentuja tutustumatta ensin pennun ostajaan. Jos matka hirvittää, tulemme pennun kanssa luoksesi. Luonnollisesti myös viemme pennun ja itsemme takaisin, mikäli ei yhteistä säveltä löydy.

 

SIJOITUSKISSA

Silloin tällöin etsimme kotia sijoituskissalle Kajaanista. Ulkoilu tarhassa tai lasitetulla/verkotetulla parvekkeella. Kerro itsestäsi ja kysy sijoituskotina toimimisesta: fimoggi@gmail.com.

 

 

 

 

%d bloggers like this: