Moggi Maine Coon kissat

Etusivu » Maine Coon pentuja – kittens

Maine Coon pentuja – kittens

We have kittens 🙂 none are available at the moment.

Good health, a lovely and active temper, strength, and beauty are things I want to see in Moggi cats. We also are interested in keeping complete inbreeding numbers in control.  As member of FIFe, our goal is Maine Coon standard.

Kaikki pennut ovat tällä hetkellä varattu tai niillä on mahdollinen tuleva koti. Tammi- helmikuussa 2023 odotamme uusia pieniä Moggeja parista eri yhdistelmästä 🙂

Terveys, hyvä luonne, vahva rakenne ja se Maine Coon olemus ovat asioita, joita haluan nähdä kasvattamissani kissoissa. Tarkkailen myös sukusiitosprosentteja, kun mietimme yhdistelmiä. Pennut rekisteröidään Kissaliittoon FIFe ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina.

Kasvatuskäyttöön luovutan pennun vain mikäli katson yhdistelmän sopivan siihen ja kasvattaja on luotettava.

Moggi Pottu Bindi and Ecliptic Griffin. Kittens were born 15.11.2022. All are brave little Maine Coons and developing beautifully.

Pedigree

Red tabby with white, male; reserved

Blue tabby, male; reserved

Silver tabby with white, male; reserved

Black tabby with white, male; reserved

IC Moggi Samppa Anja and GIC Moggi Kizz-Kizz. Kittens were born 9.12.2022. All males and they also developing beautifully.

Pedigree

Silver tabby with white, male, option

Silver tabby, male, option

Black tabby, male, option

Ameliinan Kinuski and Ecliptic Griffin One cute female kitten was born 23.1.2023, more info later

Sukutaulu/Pedigree

Plans 

Emme luovuta pentuja koteihin, joissa kissat päästetään vapaana ulkoilemaan. Emme myöskään luovuta pentuja tutustumatta ensin pennun ostajaan. Jos matka hirvittää, tulemme pennun kanssa luoksesi. Luonnollisesti myös viemme pennun ja itsemme takaisin, mikäli ei yhteistä säveltä löydy.

Um Ami

SIJOITUSKISSA

Silloin tällöin etsimme kotia sijoituskissalle Kajaanista. Ulkoilu tarhassa tai lasitetulla/verkotetulla parvekkeella. Kerro itsestäsi ja kysy sijoituskotina toimimisesta: fimoggi@gmail.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: